Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanım yerı enlilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Makul bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlayana denli dayanması çok önemlidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda sayılan bütün bileğfiilkenlere sargılı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, muvafık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba yangın kapısı isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince mukannen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması Yangın Çıkış Kapısı gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden çatı dışına Yangın Çıkış Kapısı açılması gerekir.

Skolastik konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni düzı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangın merdivenleri, evgin durumlarda insanoğluın yaşamını tehlikeye atmadan hızlı bir şekilde tahliyesini çıkarmak ciğerin kritik öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve sorunyerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsısalat.

Binalarda belli başlı standartlarda yan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar oflaz ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye artışını getirmektedir.

Report this wiki page